Naar content

Anna Organiseert is een dienst voor alle leden van Anna Zorgt. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een praatje onder het genot van een kopje koffie of kennis opdoen over handige hulpmiddelen in en rond het huis? Samen bewegen, muziek maken, handwerken of bloemschikken? Een partijtje sjoelen, bingo of kaarten? Doe dan nu een beroep op het vrijwilligersteam van Anna Zorgt. Gezelligheid, toegankelijkheid en de onderlinge contacten vormen de rode draad. De vrijwilligers van Anna Zorgt organiseren graag voor u!

Hoe gaat het in zijn werk

U schakelt Anna Organiseert in via onze vrijwilligerscoõrdinator. Na uw aanmelding worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Vervolgens gaat de coõrdinator op zoek naar een vrijwilliger. Deze vrijwilliger neemt contact met u op en maakt de afspraken.

Wat kost het?

De vrijwilliger hoeft geen vergoeding van zijn tijd. Als u toch iets wilt geven voor de inzet van de vrijwilliger, dan kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken naar rekeningnummer: NL13 RABO 0303096012 t.n.v. Zorgcoöperatie Anna Zorgt.

 

 

Contactgegevens
_____

Postadres
Voorstraat 42, 4697 EL Sint-Annaland

Kamer van Koophandel: 63123339
Rekeningnummer: NL13RABO 0303096012
Oprichting: 15 april 2015

f

 

Bezoekadres
_____

Heerlijckheid Havenzicht
Tonhuisstraat 1, 4697 HZ Sint-Annaland

Open maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur

Telefoon: 0166-657011

E-mail: info@anna-zorgt.nl

Veelgestelde vragen

 

 

In het nieuws!
_____

Volg het nieuws en de ontwikkelingen van Anna Zorgt!

Heeft u vragen? Mail of vul het contactformulier in