Naar content

Anna Klust is een dienst voor alle leden van Anna Zorgt. Bent u niet in staat om zelf een klus in of rondom uw huis op te pakken? En zijn er geen of te weinig mensen in uw omgeving waaraan u dat kunt vragen? Doe dan nu een beroep op de vrijwilligers van Anna Zorgt. Ze helpen u graag!

Denk bij deze dienst aan het vervangen van een snoertje, lamp of het repareren van een lekkende kraan. Een band plakken, schutting repareren of stoep vegen. Instellen van telefoon of televisie, eenvoudig snoeiwerk in de tuin of hulp bij gebruik van uw computer. Een knoop aanzetten of een zoom inleggen. Administratieve hulp of advies, het doen van een aangifte bij de politie of het indienen van een verzoek bij de gemeente.

De nadruk bij Anna Klust ligt op kleine werkzaamheden. Het is niet de bedoeling om tuinonderhoud te plegen, verbouwingen te doen of terrassen en opritten aan te leggen. We concurreren niet met professionele klusbedrijven of financieel adviseurs. Grotere klussen, die meer dan één tot twee uur duren, komen niet in aanmerking. Wel maakt de zorgcoöperatie afspraken voor gunstige tarieven en/of dienstverlening door deze partijen.

Hoe gaat het in zijn werk

U schakelt Anna Klust in via onze vrijwilligerscoõrdinator. Na uw aanmelding worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Vervolgens gaat de coõrdinator op zoek naar een vrijwilliger. Deze vrijwilliger neemt contact met u op en maakt de afspraken.

Wat kost het?

De vrijwilliger hoeft geen vergoeding van zijn tijd. U betaalt natuurlijk wel de materialen en indien nodig een km-vergoeding van 30 cent. Als u toch iets wilt geven voor de inzet van de vrijwilliger, dan kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken naar rekeningnummer: NL13 RABO 0303096012 t.n.v. Zorgcoöperatie Anna Zorgt.

 

 

Contactgegevens
_____

Postadres
Voorstraat 42, 4697 EL Sint-Annaland

Kamer van Koophandel: 63123339
Rekeningnummer: NL13RABO 0303096012
Oprichting: 15 april 2015

f

 

Bezoekadres
_____

Heerlijckheid Havenzicht
Tonhuisstraat 1, 4697 HZ Sint-Annaland

Open maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur

Telefoon: 0166-657011

E-mail: info@anna-zorgt.nl

Veelgestelde vragen

 

 

In het nieuws!
_____

Volg het nieuws en de ontwikkelingen van Anna Zorgt!

Heeft u vragen? Mail of vul het contactformulier in