Terug

Organisatie

Stichting StaVoord6Huis

In 2011 hebben een aantal fietsvrienden het idee opgevat om deel te nemen aan het evenement van KWF Kankerbestrijding, de beklimming van de Alpe dHuez. Elk jaar beklimmen duizenden mensen de berg Alpe dHuez om onmacht om te zetten in kracht! Natuurlijk ook om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

De stichting heeft in 2012 en 2013 maar liefst een bedrag van ruim 150.000 euro opgehaald voor hun deelname aan dit evenement. Dit hebben ze kunnen realiseren door gedurende deze twee jaar allerlei activiteiten en evenementen te organiseren. Vanaf het najaar 2013 heeft de stichting besloten een andere koers te gaan varen. November dat jaar werd besloten het geld dat de stichting genereert uit activiteiten en evenementen te gebruiken om een vakantiewoning voor mensen met een slechte levensprognose te realiseren. In deze periode is de naam van Stichting StaVoord6 dan ook veranderd in Stichting StaVoord6 Huis.

Ons doel:

  • Het realiseren en exploiteren van een bijzondere en duurzame vakantiewoonvoorziening in de gemeente Tholen voor mensen met een slechte levensprognose.
  • De gasten van het StaVoord6huis zijn vrij van kosten van het verblijf

Tijdens de realisatie en ook gedurende de exploitatie wordt de samenwerking met instanties en bedrijven uit eigen regio nadrukkelijk gezocht.

 

Adres
Nieuwlandseweg 232, 4697RK Sint Annaland
Sociale media
FaceBook   Twitter

» Meer informatie..
Gemiddeld (0 Stemmen)
Stichting StaVoord6Huis

Groepen: