Terug

Organisatie

Jij op Tholen

Jij op Tholen - buurtsportcoaches en jongerenwerkers

Het team Jij op Tholen bestaat uit de buurtsportcoaches en jongerenwerkers van de gemeente Tholen.

 

Buurtsportcoaches
De buurtsportcoaches zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren; voor alle leeftijden dus! Zij streven ernaar dat alle inwoners actief zijn op sportief en cultureel gebied en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de gemeente. Zij willen uw wijk in beweging krijgen en zetten zich maatschappelijk in. De buurtsportcoaches doen dit door middel van het organiseren van (vaste) activiteiten. Zij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Heeft u een vraag of heeft u een idee om iets op te zetten voor de wijk? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van de kern waarin u woont:

  • Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Stavenisse en Sint-Annaland: Roseline van den Heuvel (roseline.vandenheuvel@tholen.nl)
  • Poortvliet, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk: Bo van Keulen (bo.vankeulen@tholen.nl)
  • Oud-Vossemeer en Tholen: Jurgen Nuijten (jurgen.nuijten@tholen.nl)

De buurtsportcoaches zijn op Facebook en Instagram te vinden onder de naam `Jij op Tholen`.

 

Jongerenwerkers
De jongerenwerkers Angela van Oudenaarde (angela.vanoudenaarde@tholen.nl) en Evy Janse (evy.janse@tholen.nl) zetten zich in voor het welzijn van de Thoolse jongeren tot 23 jaar. Sommige jongeren hebben wat ondersteuning nodig. Dit kan zijn in de vorm van een luisterend oor, een activiteit of gesprek. De jongere kan bijvoorbeeld met vragen over zichzelf, vrienden, thuis, school, werk of de coronamaatregelen bij de jongerenwerkers terecht. Als de jongerenwerkers de jongeren ontmoeten, wordt samen gekeken wat het beste bij hen past om weer een stap vooruit te kunnen maken.

De jongerenwerkers zijn actief op Facebook, Instagram en TikTok onder de naam `Jongerenwerk Jij op Tholen`.

 

Contact met Jij op Tholen

Het team van Jij op Tholen werkt onder andere samen met (sport)verenigingen, jeugdconsulenten, scholen en jongeren. U kunt telefonisch contact opnemen met Jij op Tholen via het algemene telefoonnummer 14 0166 of stuur een e-mail naar jijoptholen@tholen.nl. Voor meer informatie kunt u ook de website www.jijoptholen.nl bezoeken.

 

 

Adres
Hof van Tholen 2, 4691DZ Tholen
Postadres
Postbus 50, 4690AB tholen
Contact
06-19826166   jijoptholen@tholen.nl
Sociale media
FaceBook  

Gemiddeld (0 Stemmen)
Jij op Tholen